[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

 

[/col]

[col size=”6″]

De beste kazen, zorgvuldig geselecteerde wijnen en geweldige port. Ervaar het op donderdag 15 februari tijdens Bijzonder Bodega: “Kaas, Port & Wijn”. Tijdens deze editie laten wij u kennis maken met de beste kazen, geweldige (vintage) port en de mooiste wijnen. Verwacht een ambachtelijk menu bereidt met deze bijzondere ingrediënten. Daarnaast leggen we verschillende kazen op de plank en trekken we meerdere porten en wijnen open. Proef en … geniet!

Expert in huis

Kaas, port en wijn gaan perfect samen, maar wat zijn de beste combinaties?  Deze avond geven onze experts u graag tips over hoe wijn/port te drinken én te combineren met de gerechten die worden geserveerd.

Driegangenmenu

Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen bestaande uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Wat het menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld.

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren. Reserveer online of telefonisch via 0412-450914.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

[/col]

[/row]

Call Now Button