Bijzonder Bodega


21 juni 2018: “Fruits de Mer”

21 juni 2018: “Fruits de Mer”

In landen rondom de Middellandse Zee worden fruits de mer – letterlijk ‘vruchten van de zee’ – beschouwd als delicatessen. Daarom staat Bijzonder Bodega op donderdag 21 juni in het teken van “Fruits de Mer”. Komt u ook?

Lees meer
17 mei 2018: “Dry Aged”

17 mei 2018: “Dry Aged”

Bijzonder Bodega staat op donderdag 17 mei in het teken van Dry Aged. Om onze gasten te blijven verrassen op het gebied van smaak en beleving staat er bij De Bodega sinds enige tijd een Dry Aged kast. Hierin rijpt het vlees heel langzaam wat zorgt voor een rijke en volle smaak. Hiermee zijn wij onderscheidend en uniek in de directe omgeving. U kunt tijdens deze editie van Bijzonder Bodega ervaren hoe heerlijk het vlees smaakt. Een ware smaaksensatie voor de vleesliefhebber.

Lees meer
19 april 2018: Asperges: “het witte goud”

19 april 2018: Asperges: “het witte goud”

Volgens traditie wordt het Nederlandse aspergeseizoen geopend op in april. Daarom staat Bijzonder Bodega op donderdag 19 april in het teken van de opening van het aspergeseizoen! Komt u ook genieten van het witte goud?

Lees meer
15 maart 2018: “Lente & lam”

15 maart 2018: “Lente & lam”

Rosé bereide lamsrack of lamskoteletten op de barbecue; onze slager heeft in de lente prachtig lamsvlees om van te genieten. Daarom geven wij op donderdag 15 maart tijdens Bijzonder Bodega een ode aan de lente met mals lamsvlees op uw bord. Komt u ook?

Lees meer
15 Februari 2018: “Kaas, Port & Wijn”

15 Februari 2018: “Kaas, Port & Wijn”

De beste kazen, zorgvuldig geselecteerde wijnen en geweldige port. Ervaar het op donderdag 15 februari tijdens Bijzonder Bodega: “Kaas, Port & Wijn”. Tijdens deze editie laten wij u kennis maken met de beste kazen, geweldige port en de mooiste wijnen. Komt u ook?

Lees meer
18 januari 2018: “Winterbarbecue”

18 januari 2018: “Winterbarbecue”

De winterkou hoeft geen spelbreker te zijn voor een gezellige barbecue. Daarom staat Bijzonder Bodega op donderdag 18 januari in het teken van de winterbarbecue! Deze editie garen wij uw stukje vlees midden in de zaak op onze barbecue. Uiteraard hebben wij ook weer speciaal geselecteerde wijnen in huis om de gerechten te begeleiden. Komt u ook?

Lees meer
21 december 2017: “Best of 2017”

21 december 2017: “Best of 2017”

We hebben een top jaar achter de rug met absoluut hoogtepunt de notering in de Lekker500! Om die reden staat Bijzonder Bodega op donderdag 21 december dan ook in het teken van de beste gerechten van 2017. We sluiten het jaar af in stijl. Komt u ook?

Lees meer
19 November: ”Steak & Whisky”

19 November: ”Steak & Whisky”

Donderdag 16 november staat Bijzonder Bodega in het teken van Steak & Whisky. Met heerlijke rund, sappig en vol van smaak en bijzondere whisky’s die daar ook zeker niet voor onder zullen doen!

Lees meer
19 oktober: “Opening Wildseizoen”

19 oktober: “Opening Wildseizoen”

Liefhebbers van wild opgelet: donderdag 19 oktober openen wij het culinaire wildseizoen op bijzondere wijze! Verwacht deze avond de beste wildgerechten, begeleidende wijnen en een wildexpert in huis. Klik hier voor meer informatie!

Lees meer
21 September: Kreeft & Bubbels

21 September: Kreeft & Bubbels

Bijzonder Bodega op donderdag 21 september in het teken van het leven: Verse kreeft & bubbels! Overheerlijke kreeft, zilte oesters en frisse bubbels: Als er één streek in Europa is waar ze genieten tot kunst hebben verheven, dan is het rond de Middellandse Zee.

Lees meer
24 augustus: ”Varkensvlees met Passie”

24 augustus: ”Varkensvlees met Passie”

Donderdag 24 augustus staat Bijzonder Bodega in het teken van Varkensvlees. De varkens die wij zullen gebruiken onderscheiden zich in vleeskwaliteit en dierenwelzijn. Het vlees is zo mooi van smaak en structuur dat u de passie kunt proeven!

Lees meer
20 juli 2017: “Kaas, Port & Wijn”

20 juli 2017: “Kaas, Port & Wijn”

De beste kazen, zorgvuldig geselecteerde wijnen en geweldige port. Ervaar het op donderdag 20 juli tijdens Bijzonder Bodega: “Kaas, Port & Wijn”. Tijdens deze editie laten wij u kennis maken met de beste kazen, geweldige port en de mooiste wijnen. Komt u ook?

Lees meer
18 mei 2017: “Roodbont Rund”

18 mei 2017: “Roodbont Rund”

Tijdens de Bijzonder Bodega van mei hebben wij iets exclusiefs in huis, namelijk het vlees van de Roodbont (MRIJ-rund). Dit vlees staat ook wel bekend als een van de lekkerste soorten rundvlees uit Nederland, erg sappig en vol van smaak. Dit wordt een avond voor de echte vleesliefhebbers!

Lees meer