[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

 

[/col]

[col size=”6″]

Bijzonder Bodega staat op donderdag 17 mei in het teken van Dry Aged. Om onze gasten te blijven verrassen op het gebied van smaak en beleving staat er bij De Bodega sinds enige tijd een Dry Aged kast. Hierin rijpt het vlees heel langzaam wat zorgt voor een rijke en volle smaak. Hiermee zijn wij onderscheidend en uniek in de directe omgeving. U kunt tijdens deze editie van Bijzonder Bodega ervaren hoe heerlijk het vlees smaakt. Een ware smaaksensatie voor de vleesliefhebber.

Wat kunt u verwachten?
– Een ambachtelijk driegangenmenu;
– Dé allerlekkerste gerechten met Dry aged producten;
– Geselecteerde wijnen voor de beste wijn-spijscombinatie;
– Een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Dry Aged-driegangenmenu
Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen met Dry Aged producten in de hoofdrol. Het menu bestaat uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Wat het menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u verzekerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld.

Reserveren
Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren. Reserveer online of telefonisch via 0412-450914.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

 

Reserveren

[/col]

[/row]

Call Now Button