[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

 

[/col]

[col size=”6″]

Volgens traditie wordt het Nederlandse aspergeseizoen geopend in april. Daarom staat Bijzonder Bodega op donderdag 19 april in het teken van asperges! Komt u ook genieten van het witte goud?

Wat kunt u verwachten?
– Een ambachtelijk driegangenmenu;
– Dé allerlekkerste gerechten met asperge;
– Geselecteerde wijnen voor de beste wijn-spijscombinatie;
– Een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Asperges – driegangenmenu
Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen met heerlijke asperges in de hoofdrol. Het menu bestaat uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Wat het menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u verzekerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld.

Reserveren
Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren. Reserveer online of telefonisch via 0412-450914.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

 

Reserveren

[/col]

[/row]

Call Now Button