[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

Guilty Pleasures

[/col]

[col size=”6″]

Bijzonder Bodega op donderdag 27 september in het teken van het leven: Guilty Pleasures! Malse burgers, verrukkelijke kazen of lekkere chocolade? Iedereen heeft (stiekem) wel een guilty pleasure, en die hebben wij natuurlijk ook. Niets om voor te schamen! Tijdens deze bijzondere editie dus geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. We gaan voor één avond lekker recht tegen de trend om gezond te eten in.

Driegangenmenu met Guilty Pleasures

Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen bestaande uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Wat het menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Wat u van deze avond kunt verwachten? Ambacht, passie, kennis, de lekkerste dranken en fijnste gerechten. Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld. Tijdens deze editie van Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegen komen.

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren. Reserveer of telefonisch via 0412-450914

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

 

[/col]

[/row]

Call Now Button