[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

 

[/col]

[col size=”6″]

Tijdens de Bijzonder Bodega van 19 juli hebben wij iets exclusiefs in huis, namelijk het vlees van de Roodbont rund. Dit vlees staat ook wel bekend als een van de lekkerste soorten rundvlees uit Nederland, erg sappig en vol van smaak. Ook is er op deze avond een specialist aanwezig zodat u alle vragen kunt stellen. Deze avond wordt voor de echte liefhebbers!

Iedere derde donderdag van de maand staat in het teken van Bijzonder Bodega: een smaakvolle avond waarbij ambacht, kennis en een bijzonder seizoensgebonden product (Roodbont Rund) de hoofdrol spelen. We laten u tijdens deze bijzondere avonden de mooiste producten aan tafel zien, verwerken sommige ingredi├źnten midden in het restaurant en waar mogelijk deelt een expert uit het vakgebied zijn kennis met u over het product dat deze avond wordt geserveerd.

Driegangenmenu: Roodbont Rund
Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen bestaande uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Het menu blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Ook behoort a la carte eten tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld.

Om de avond compleet te maken schenken we bijpassende wijnen. Deze wijnen zijn in samenwerking met Wijnhuis Oss zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt genieten van de beste wijn-spijs combinatie.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

 

Reserveren?

[/col]

[/row]

Call Now Button