[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

[/col]

[col size=”6″]

Bijzonder Bodega is terug en vernieuwd! Zo hebben wij niet een maar twee speciale avonden waarbij een expert aanwezig is. Wij trappen af met het thema Fruits de Mer. In landen rondom de Middellandse Zee worden fruits de mer – letterlijk ‘vruchten van de zee’ – beschouwd als een ware delicatesse. Ook bij De Bodega zijn we dol op zeevruchten. Daarom kunt u deze avonden luxueus genieten van verschillende rauwe en gekookte schelp- en schaaldieren. U kunt rekenen op o.a. gamba’s, rauwe oesters, mosselen en meer. Kortom, deze avond serveren wij het beste wat de oceaan te bieden heeft!

Komt u ook op donderdag 4 en 18 juli naar Bijzonder Bodega “Fruits de Mer”?

Bijzonder Bodega – Fruits de Mer

Bijzonder Bodega is een smaakvolle avond waarbij ambacht, kennis en een bijzonder seizoensgebonden product de hoofdrol spelen. We laten u tijdens deze bijzondere avonden de mooiste producten aan tafel zien, verwerken sommige ingrediënten midden in het restaurant en waar mogelijk deelt een expert uit het vakgebied zijn kennis met u over het product dat deze avond wordt geserveerd

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld. Ons menu is deze maand de Fruits de Mer, deze is te bestellen vanaf 2 personen á 25 euro per persoon.

Om de avond compleet te maken schenken we bijpassende wijnen. Deze wijnen zijn in samenwerking met Wijnhuis Oss zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt genieten van de beste wijn-spijs combinatie.

 

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

Reserveren

[hr type=”line-flower”]

Bijzonder Bodega
Gebruikelijk bij Bijzonder Bodega is dat de chef-kok een ambachtelijk menu samen stelt bestaande uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Dit menu draait gedurende een maand tot de volgende Bijzonder Bodega. Wat dat menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Deze maand serveren wij echter het Fruits de Mer menu.

[/col]

[/row]

Call Now Button