21 juni 2018: “Fruits de Mer”


21 juni 2018: “Fruits de Mer”

 

In landen rondom de Middellandse Zee worden fruits de mer – letterlijk ‘vruchten van de zee’ – beschouwd als een ware delicatesse. Daarom staat Bijzonder Bodega op donderdag 21 juni in het teken van “Fruits de Mer”. Komt u ook?

Bijzonder Bodega – Fruits de Mer

Iedere derde donderdag van de maand staat in het teken van Bijzonder Bodega: een smaakvolle avond waarbij ambacht, kennis en een bijzonder seizoensgebonden product de hoofdrol spelen. We laten u tijdens deze bijzondere avonden de mooiste producten aan tafel zien, verwerken sommige ingrediënten midden in het restaurant en waar mogelijk deelt een expert uit het vakgebied zijn kennis met u over het product dat deze avond wordt geserveerd.

Driegangenmenu
Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen bestaande uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Wat het menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld.

Om de avond compleet te maken schenken we bijpassende wijnen. Deze wijnen zijn in samenwerking met Wijnhuis Oss zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt genieten van de beste wijn-spijs combinatie.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

Reserveren