[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

 

[/col]

[col size=”6″]

Rosé bereide lamsrack of lamskoteletten op de barbecue met takjes rozemarijn of tijm: Wij zijn dol op de zachte, maar toch sterke smaak van lamsvlees! Onze slager heeft weer prachtig lamsvlees om van te genieten. Daarom geven wij op donderdag 15 maart tijdens Bijzonder Bodega een ode aan de lente met mals lamsvlees op uw bord. Komt u ook?

Wat kunt u verwachten?
– Een ambachtelijk menu met heerlijk lamsvlees;
– Bereiding op de barbecue midden in onze zaak;
– Expert aanwezig (slager Erwin Heijligers, Lebouille);
– Geselecteerde wijnen voor de beste wijn-spijs combinatie;
– Een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Driegangenmenu
Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen met heerlijk lamsvlees in de hoofdrol. Het menu bestaat uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Wat het menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld.

Reserveren
Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren. Reserveer online of telefonisch via 0412-450914.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

 

Reserveren

[/col]

[/row]

Call Now Button