[row cols_nr=”2″]
[col size=”3″]

 

[/col]

[col size=”6″]

Donderdag 19 oktober openen wij tijdens Bijzonder Bodega het culinaire wildseizoen! Deze avond serveren wij een heerlijk menu, afgestemd op het wildseizoen. Uiteraard hebben wij ook diverse volle wijnen in huis om de wildgerechten te begeleiden. Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer online of via 0412-450914.

Reserveren

Driegangenmenu: Wild

Speciaal voor Bijzonder Bodega stelt de chef-kok een ambachtelijk driegangenmenu samen bestaande uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Wat het menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Bijzonder Bodega

Iedere derde donderdag van de maand staat in het teken van Bijzonder Bodega: een smaakvolle avond waarbij ambacht, kennis en een bijzonder seizoensgebonden product de hoofdrol spelen. We laten u tijdens deze bijzondere avonden de mooiste producten aan tafel zien, verwerken sommige ingrediënten midden in het restaurant en waar mogelijk deelt een expert uit het vakgebied zijn kennis met u over het product dat deze avond wordt geserveerd.

Met Bijzonder Bodega trappen wij tevens het nieuwe ‘thema’ van de maand af. De gehele maand kunt u van dit bijzondere product genieten wanneer u het Menu Del Chef besteld. Om de avond compleet te maken schenken we bijpassende wijnen. Deze wijnen zijn in samenwerking met Wijnhuis Oss zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt genieten van de beste wijn-spijs combinatie.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

[/col]

[/row]

Call Now Button