[row cols_nr=”2″][col size=”3″]

[/col]

[col size=”6″]

Op Bijzonder Bodega avonden staat er een bijzonder product centraal waarmee de chef-kok een speciaalmenu gaat bereiden. Donderdag 8 augustus trappen we de maand af met het zomerse thema Tapas. U geniet deze avond van een heerlijk 10-gangen tapasmenu (!) bereid door onze chef-kok. Op 28 augustus doen we het nog eens dunnetjes over met een tweede speciale avond. De prijs van dit 10 gangenverrassingsmenu is 45 euro per persoon.

Komt u 8 en/of 28 augustus naar Bijzonder Bodega – Tapas?

Eten a la carte behoort ook tot de mogelijkheden deze avond.

Bijzonder Bodega – TAPAS

Bijzonder Bodega is een smaakvolle avond waarbij ambacht, kennis en een bijzonder seizoensgebonden product(en) de hoofdrol spelen. We laten u tijdens deze bijzondere avonden de mooiste producten aan tafel zien, verwerken sommige ingrediënten midden in het restaurant en waar mogelijk deelt een expert uit het vakgebied zijn kennis met u over het product dat deze avond wordt geserveerd

Tijdens Bijzonder Bodega bent u gegarandeerd van een unieke tafelervaring die u elders niet zult tegenkomen.

Met Bijzonder Bodega trappen wij het nieuwe ‘thema’ van de maand af. Ons 10 -gangen tapasmenu is deze maand alleen te bestellen tijdens de Bijzonder Bodega avonden en is te bestellen voor 45 euro per persoon.

Om de avond compleet te maken schenken we bijpassende wijnen. Deze wijnen zijn in samenwerking met Wijnhuis Oss zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt genieten van de beste wijn-spijs combinatie.

Bijzonder Bodega: Ambacht, Kennis & Passie!

Reserveren

[hr type=”line-flower”]

Bijzonder Bodega
Gebruikelijk bij Bijzonder Bodega is dat de chef-kok een ambachtelijk menu samen stelt bestaande uit luxe tapas vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht en ter afsluiting een smakelijk dessert. Dit menu draait gedurende een maand tot de volgende Bijzonder Bodega. Wat dat menu exact is? Dat blijft een verrassing. De prijs van dit menu varieert per editie. Deze maand serveren wij echter een 10-gangenverrassingsmenu.

[/col]

[/row]

Call Now Button