CHEF'S MENU

BODEGA

CHEF’S MENU

Elke maand kunt u bij De Bodega genieten van het Chef’s menu, een verrassend driegangenmenu met een bijzonder thema.

Chef’s menu: drie gangen
luxe tapas vooraf / hoofdgerecht / dessert

MAART: Livar / Ibérico
Deze maand op het menu: Livar en Ibérico, varkensvlees van hoogwaardige kwaliteit, van goede komaf en zonder onnodige toevoegingen.

Livar
Livar varkensvlees kenmerkt zich door de mooie marmering en ruime vetlaag op het vlees, mooi van smaak en structuur.

Ibérico
Ibérico varkensvlees of ‘el cerdo Ibérico’ op z’n Spaans, is het bekende eikel-etende varkensras afkomstig uit het zuid-westen van Spanje. De smaak van de eikels geeft de bekende karakteristieke smaak aan het vlees.

BIJZONDER

BODEGA

De 2 leukste donderdagen van de maand!
Elke eerste en tweede donderdag van de maand houden wij een speciale “thema van de maand” avond, een avond waar wij u extra verwennen wanneer u het menu bestelt.

AGENDA: LIVAR & IBÉRICO
donderdag 5 maart &
donderdag 19 maart

Elke 1e donderdag van de maand
U ontvangt extra amuses bij het menu. Kleine hapjes vol van smaak, u proeft de creativiteit van onze chef-kok.

Elke 3e donderdag van de maand
Een wijnspecialist van Wijnhuis Oss laat u kennismaken met verrassende wijnen die niet op onze wijnkaart staan en een perfecte combinatie vormen met ons menu. Een must-do voor de échte wijnliefhebber!

 

RESERVEREN

Reserveer hieronder of bel naar 0412 450 914

Bezoek ons

Restaurant De Bodega zit op de hoek van de Heuvel en de Eikenboomgaard in het centrum van Oss.

Openingstijden

M-Z: 17:00 – 00:00

Bereik ons

info@de-bodega.nl

0412 450 914

Heuvel 40

5341 CW – Oss

Call Now Button