Vacature – Zelfstandig werkend kok

Vacature: Kok

 

VACATURE: ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Heb jij een passie voor koken? En heb jij interesse in interne scholing, een dag vrij in het weekend en goede primaire en secundaire arbeidsomstandigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor één van onze zaken (De Bodega, La Colline, De Nieuwe Wereld) zijn wij per direct op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend kok, die maar al te graag wil werken in een jong, gepassioneerd en enthousiast team bestaande uit ruim 100 collega’s.

Omschrijving:
Je werkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten en alle daarmee samenhangende voorbereidende werkzaamheden. Er wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken en je bent onder andere verantwoordelijk voor het controleren van de producten (op kwaliteit), het plannen van dagelijkse werkzaamheden, leveren van inbreng voor de te voeren kaart en het uitvoeren van de verschillende bereidingen. Verder wordt er van je verwacht coachend op te treden naar je medewerkers en dat je toeziet op de HACCP regels en veiligheid.

Wij vragen:
Een enthousiast en spontaan persoon met een passie voor koken. Een teamplayer die van aanpakken houdt, flexibel is en iemand met hart voor de zaak. Ervaring is een pre.

Wij bieden:
– Een leuke werkplek in een jong en dynamisch bedrijf;
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Een dag vrij in het weekend;
– Ruimte voor eigen creatieve inbreng;
– Goede en gezellige werksfeer;
– Doorgroeimogelijkheden en interne scholing;
– De werktijden zijn variabel.

Interesse?

Klik op de onderstaande button, geef aan op welke vacature je reageert en vergeet niet om jouw CV (graag voorzien van een recente foto) te uploaden:

Solliciteer

MEER VACATURES
Medewerker Keuken | Chef-kok

Brasserie La Colline is onderdeel van Jordaans Horeca Bedrijven B.V. dat bestaat uit vier horeca-ondernemingen waaronder Grillkamer De Bodega, Eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld en ambachtelijke snackbar Het Friethuys.