Vacature – Medewerker Keuken

Vacature: Medewerker keuken

 

VACATURE: MEDEWERKER KEUKEN

Het leukste – én grootste – horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste medewerker keuken voor één van onze 3 zaken. Grijp deze kans en reageer op de vacature medewerker keuken! 

De Bodega, La Colline en De Nieuwe Wereld vormen samen het leukste – én grootste – horecabedrijf van Oss. Maak deel uit van een jong en enthousiast team met ongeveer 100 collega’s en een bedrijfscultuur die je alle kansen biedt. Zeker voor de medewerker keuken naar wie we nu op zoek zijn.

Omschrijving:
Je werkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten en alle daarmee samenhangende voorbereidende werkzaamheden. Gastvrijheid, servicegerichtheid en kwaliteit zijn onze speerpunten. Dit verwachten wij uiteraard ook van onze medewerkers.

Wij vragen:
Een enthousiast persoon met passie voor koken. Een teamplayer die van aanpakken houdt en flexibel is met hart voor de zaak. Ervaring is een pre.

Wij bieden:
Een leuke werkplek in een jong en dynamisch bedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, goede werksfeer, doorgroeimogelijkheden en afwisseling. Het team bestaat uit enthousiaste collega’s. De werktijden zijn variabel.

Interesse?

Klik op de onderstaande button, geef aan op welke vacature je reageert en vergeet niet om jouw CV (graag voorzien van een recente foto) te uploaden:

Solliciteer

MEER VACATURES
Zelfstandig werkend kok | Chef-kok

Brasserie La Colline is onderdeel van Jordaans Horeca Bedrijven B.V. dat bestaat uit vier horeca-ondernemingen waaronder Grillkamer De Bodega, Eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld en ambachtelijke snackbar Het Friethuys.