MENUKAART

MENUKAART

Restaurant De Bodega staat voor puur en eerlijk eten, mooi drinken en gezelligheid. Hier komt het beste van het Bourgondische leven samen, op uw bord en in uw glas. Tapas, zee- en grill-gerechten en heerlijke wijnen voeren dan ook de boventoon van de kaart. Bijzonder zijn onze vleesgerechten uit de dry-aged kast, verse kreeft uit eigen homarium en onze avondvullende tapasmenu’s. Wilt u een paar uurtjes gezellig borrelen of een lange avond Bourgondisch genieten? Bij De Bodega kan het allebei. Onze keuken is dan ook geopend tot 24.00 uur.

Volgt u een dieet of heeft u een allergie? Als u het laat weten houden wij daar uiteraard rekening mee. Naast à la carte kunt u ook kiezen voor één van onze menu’s.

TAPAS
Tapas, een van onze specialiteiten, wij zijn het enige ”tapas”restaurant in de Lekker500. Tapas zijn gerechtjes van vis, vlees, groenten of mini-salades; schoteltjes met lekkers waar je alleen of samen van kunt genieten. Bekend uit het mediterraanse gebied. Bij ons kunt u ze los bestellen of genieten van ons avondvullend tapasmenu; heerlijk genieten van mediterraans shared dining.

TAPAS MENU
Tapassoepje / 4 tapas naar keuze / chef’s dessert – 26.00 *
Tapassoepje / 5 tapas naar keuze / chef’s dessert – 29.50 *
* Alleen per tafel te bestellen / Meerprijs kaasplank 8 euro 

MENUKAART

WIJNKAART

RESERVEREN

RESERVEREN IS VERPLICHT, DIT KAN VIA ONZE WEBSITE OF BIJ BINNENKOMST. VERDER ZULLEN WIJ BIJ AANKOMST VRAGEN OM JE TE REGISTREREN, DAARNAAST IS EEN GEZONDHEIDSCHECK VERPLICHT.

HEEFT U SPECIALE WENSEN, DIEET OF EEN ALLERGIE? GEEF DIT DAN EVEN AAN ONS DOOR, WIJ HOUDEN GRAAG REKENING MET UW WENSEN.

Bezoek ons

Restaurant De Bodega zit op de hoek van de Heuvel en de Eikenboomgaard in het centrum van Oss.

Openingstijden

M-Z: 17:00 – 00:00

Bereik ons

info@de-bodega.nl

0412 450 914

Heuvel 40

5341 CW – Oss

Call Now Button