MENUKAART

MENUKAART

Restaurant De Bodega staat voor puur en eerlijk eten, mooi drinken en gezelligheid. Hier komt het beste van het Bourgondische leven samen, op uw bord en in uw glas. Tapas, zee- en grill-gerechten en heerlijke wijnen voeren dan ook de boventoon van de kaart. Bijzonder zijn onze vleesgerechten uit de dry-aged kast, verse kreeft uit eigen homarium en onze avondvullende tapasmenu’s. Wilt u een paar uurtjes gezellig borrelen of een lange avond Bourgondisch genieten? Bij De Bodega kan het allebei. Onze keuken is dan ook geopend tot 24.00 uur.

Volgt u een dieet of heeft u een allergie? Als u het laat weten houden wij daar uiteraard rekening mee. Naast à la carte kunt u ook kiezen voor één van onze menu’s.

TAPAS
Tapas, een van onze specialiteiten, wij zijn het enige ”tapas”restaurant in de Lekker500. Tapas zijn gerechtjes van vis, vlees, groenten of mini-salades; schoteltjes met lekkers waar je alleen of samen van kunt genieten. Bekend uit het mediterraanse gebied. Bij ons kunt u ze los bestellen of genieten van ons avondvullend tapasmenu; heerlijk genieten van mediterraans shared dining.

TAPAS MENU
Tapassoepje / 4 tapas naar keuze / chef’s dessert – 26.00 *
Tapassoepje / 5 tapas naar keuze / chef’s dessert – 29.50 *
* Alleen per tafel te bestellen / Meerprijs kaasplank 8 euro 

MENUKAART

WIJNKAART

RESERVEREN

Plaats een reservering om zeker te zijn van een tafeltje of loop gewoon bij ons binnen en maak dan uw reservering. Verder zullen wij bij aankomst vragen om u te registreren, daarnaast is een gezondheidscheck verplicht.

Tot 21:00 uur kunt u binnenkomen, wij sluiten om 22:00 uur.

Reserveren voor vrijdag – zaterdag – zondag
Op deze dagen werken wij met 2 shifts:
Vanaf 16:00 uur – 19:15 uur
19:30 uur – 22:00 uur

Heeft u speciale wensen, een dieet of een allergie? Geef dit dan even aan ons door, wij houden graag rekening met uw wensen.

Tot ziens bij De Bodega.

Bezoek ons

Restaurant De Bodega zit op de hoek van de Heuvel en de Eikenboomgaard in het centrum van Oss.

Openingstijden

M-Z: 17:00 – 00:00

Bereik ons

info@de-bodega.nl

0412 450 914

Heuvel 40

5341 CW – Oss

Call Now Button