Jouw Moment

Jouw Moment

Van een lunch bij De Nieuwe Wereld tot een familiezak friet bij Het Friethuys en van een koffiemomentje bij La Colline tot aan een diner bij De Bodega. Meld je aan en spaar mee voor leuke aanbiedingen met onze ‘Jouw Moment’ spaarpas!

✔ Spaar punten voor leuke nieuwe momenten
✔ Ontvang speciale aanbiedingen
✔ Na aanmelding eerste 25 punten cadeau

VRAAG UW SPAARPAS AAN


Spaar voor nieuwe momenten!

 

Spaar punten

Bij iedere aankoop spaart u punten. Voor elke euro (die u besteedt) ontvangt u 1 spaarpunt. Al vanaf 50 punten kunt u een leuke aanbieding uitkiezen!

> Hoe werkt het precies?

Ontvang exclusieve aanbiedingen

Bij het behalen van een x aantal punten ontvangt u exclusieve aanbiedingen in uw mail. Wissel uw punten in om uw voucher te activeren.

> Waar kunt u voor sparen?

Naar de kassa

Laat bij het afrekenen uw (digitale) pas bij de kassa scannen. Uw vouchers verschijnen op de kassa. Geef aan welke voucher u wilt verzilveren.

> Bekijk uw saldo

 


Spaar punten met uw pas bij elke aankoop

 

SPAAR MET DE DIGITALE PAS

Vraag uw pas aan door op onderstaande link te klikken en uw naam en email in te vullen. Open vervolgens de toegestuurde mail op uw telefoon. Klik op ‘klik hier voor uw Jouw Moment’ en klik op ‘voeg toe’. Open de app PassWallet (Android) of Wallet (iPhone). Begin met sparen!

> Vraag uw pas aan

Deel Jouw Moment!

Hier vind je de persoonlijke verhalen voorbij komen van onze gasten, onze werknemers, vrienden, oma’s etc. Wil jij ook je moment delen en 10 extra spaarpunten verdienen? Druk dan op de onderstaande knop en ga naar de pagina (bij La Colline).

> Deel Jouw Moment

 

SPAAR MET EEN PLASTIC PAS

Spaart u liever met een fysieke pas? Dat kan natuurlijk ook. Deze is gratis af te halen bij ons aan de kassa. Wij registreren aan de kassa uw persoonlijke pas zodat u per direct kunt genieten van alle voordelen.

> Meer informatie

 


Meer weten?

Heeft u vragen? Klik dan op de onderstaande button voor de veelgestelde vragen.
Staat uw antwoord er niet tussen? Dan kunt u ons altijd mailen.

Veelgestelde vragen