Jouw Moment

Jouw Moment

Van een lunch bij De Nieuwe Wereld tot een familiezak friet bij Het Friethuys en van een koffiemomentje bij La Colline tot aan een diner bij De Bodega. Meld je aan en spaar mee voor leuke aanbiedingen met onze ‘Jouw Moment’ spaarpas!

✔ Spaar punten voor leuke nieuwe momenten
✔ Ontvang speciale aanbiedingen
✔ Na aanmelding eerste 25 punten cadeau

VRAAG UW SPAARPAS AAN


spaarpas

Hoe werkt het? 

Bij iedere aankoop spaar je punten. Voor elke euro (die je besteedt) ontvang je 1 spaarpunt. Laat bij het afrekenen jouw (digitale) pas bij de kassa scannen. Zodra u 50, 100, 150, 200, 400 of 600 punten behaald ontvangt u automatisch een e-mail met daarin een exclusieve voucher. Heeft u al een pas? Klik hieronder om uw saldo te bekijken!

BEKIJK JE SALDO

 

spaarpas

Wat ontvangt u? 

Met de ‘Jouw Moment’ spaarpas spaart u (met uw mobiel) bij iedere bestelling voor leuke nieuwe momenten bij La Colline, De Nieuwe Wereld, Het Friethuys en De Bodega. Bij het behalen van een x aantal punten ontvang je vouchers en exclusieve aanbiedingen in jouw mail. Haal de voucher binnen om te genieten van Jouw Moment!

BEKIJK DE VOUCHERS

spaarpas

Hoe doe ik mee?

Vraag uw pas aan door op onderstaande link te klikken en uw naam en email in te vullen. Open vervolgens de toegestuurde mail op uw telefoon. Klik op ‘klik hier voor uw Jouw Moment’ en klik op ‘voeg toe’ aan PassWallet (Android) of Wallet (iPhone). Spaar je liever met een fysieke pas? Deze is gratis af te halen bij ons aan de kassa. Wij registreren je aan de kassa!

VRAAG UW SPAARPAS AAN


Meer weten over de spaarpas?

Heeft u vragen? Klik dan op de onderstaande button voor de veelgestelde vragen.
Staat uw antwoord er niet tussen? Dan kunt u ons altijd mailen.

Veelgestelde vragen

Call Now Button