KERSTLUNCH
KERSTLUNCH
DRIE GANGEN €45.-
voor – hoofd – na
– VOORGERECHT –
Keuze uit
Ossenstaartsoep
kervel / brunoise van wortel / truffelschuim
– of –
Paprika-pomodorisoep
basilicumschuim
– HOOFDGERECHT –
Keuze uit
Vis trio Bodega
victoriabaars / rode mul / zeebaars / gamba / saffraan / doperwtencrème / zeekraal
– of –
Hertenbiefstuk & Sukade
rode portsaus
– of –
Parelhoen Supreme
gestoofd in rode kool / doperwtencrème / ontbijtkoek-spek crumble
– of –
Mixed grill van wintergroente (vega)
pastinaak / knol / romanesco / doperwtencrème / Hollandaisesaus
– DESSERT –
Keuze uit
Chef’s dessert
of
Kaas
(meerprijs +8)
Menu onder voorbehoud van kleine wijzigingen.
KERSTDINER
KERSTDINER
VIER GANGEN € 55
voor – soep – hoofd – na
VIJF GANGEN € 65
voor – soep – tussen – hoofd – na
– VOORGERECHT –
Keuze uit
Steak tartaar op twee manieren
Klassiek:
eigeel / truffel / sjalot / peterselie / kappertjes
Mediterraans:
basilicumcrème / zongedroogde tomaat / kaaskrokant van parmezaan
– of –
Rundertataki
pistache / cranberry-balsamicosaus
– of –
Zalm/gamba
zalmtartaar / gebakken gamba / vinaigrette van Granny Smith
– of –
Carpaccio rode biet
vijgen / gerookte amandel / kaasschaafsel
– SOEP –
Keuze uit
Ossenstaartsoep
kervel / brunoise van wortel / truffelschuim
– of –
Paprika-pomodorisoep
basilicumschuim
– TUSSENGERECHT –
(vervalt bij viergangenmenu)
Keuze uit
Coquille
groene crème / zeekraal / avocado / aardappelpuree
– of –
Fazant
sinaasappel / truffelpuree / jus de veau
– of –
Kalfszwezerik
roodlof / krokante tortilla / anijssaus
– of –
Pompoen (vega)
gekarameliseerde pompoen / geitenkaas / karamelsaus
– HOOFDGERECHT –
Keuze uit
Vis trio Bodega
victoriabaars / rode mul / zeebaars / gamba / saffraan / doperwtencrème / zeekraal
– of –
Hertenbiefstuk & Sukade
rode portsaus
– of –
Parelhoen Supreme
gestoofd in rode kool / doperwtencrème / ontbijtkoek-spek crumble
– of –
Mixed grill van wintergroente (vega)
pastinaak / knol / romanesco / doperwtencrème / Hollandaisesaus
– DESSERT –
Keuze uit
Chef’s dessert
of
Kaas
(meerprijs +8.-)
Menu onder voorbehoud van kleine wijzigingen.
RESERVEREN
KERSTDINER
24 december vanaf 16.00 uur
25 en 26 december aanvang 16.00 of 20.00 uur
KERSTLUNCH
25 en 26 december, aanvang 12.00 uur
Wij wensen je alvast fijne feestdagen en zullen zorgen voor een onvergetelijke kerst!
Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten, wij helpen je graag! Wij zijn bereikbaar op 0412-450914.
Bezoek ons
Restaurant De Bodega zit op de hoek van de Heuvel en de Eikenboomgaard in het centrum van Oss.
Openingstijden
M-Z: 17:00 – 00:00